Вітаю Вас, Гість

  З 19.02 по 23. 02 у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Тиждень англійської мови, який проводила вчитель Корецька М.А. 

     У перший день відбулося відкриття церемонії, участь у якій взяли 5-10 класи. Пройшла виставка-конкурс стінгазет "Співаки 60-х рр."

     Другий день Тижня англійської мови був під назвою "День мистецтв".       Учні 2-4 класів на уроках англійської мови: співали, пародіювали, декламували вірші, розмальовували малюнки.

     Третього дня Тижня учні 5-10 класів розігрували сценки "Сонце і вітер", "Мисливець і пташка", "Кіт та миш".

     Четвертого дня було переглянуто мультфільм "Свинка Пепа" і "Жив собі собака". Діти із перегляду мільтфільму зрозуміли, що англійську мову може кожен вивчати. 

     П'ято ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: ternopillia | Дата: 05.03.2018 | Коментарі (0)

   23 лютого у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся І етап виставки-конкурсу "Природа і фантазія". Метою цього заходу була активізація творчої діяльності та кмітливості школярів у виявленні та виготовленні виробів з природного матеріалу, залучати учнів до мистецтва, виховувати любов до прекрасного.

     У конкурсі "Природа і фантазія" взяли учні 1-10 класів.

     На виставці були представлені різноманітні вироби: аплікації з ракушок, насіння, круп, роботи на склі, писанки та композиції з гілки дерев.

     Учні школи проявили свої креативні ідеї, зробили своїми руками фантастичні та цікаві роботи. Усі роботи заслуговують похвали, кращі роботи учнів були нагороджені грамотами та будуть дальше брати участь у ІІ етапі обласної виставки-конкурсі "Природа і фантазія", який проводить еколого-натуралістичний центр учнівської творчості. ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: ternopillia | Дата: 05.03.2018 | Коментарі (0)