Вітаю Вас, Гість

13:55
Тиждень англійської мови

  З 19.02 по 23. 02 у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Тиждень англійської мови, який проводила вчитель Корецька М.А. 

     У перший день відбулося відкриття церемонії, участь у якій взяли 5-10 класи. Пройшла виставка-конкурс стінгазет "Співаки 60-х рр."

     Другий день Тижня англійської мови був під назвою "День мистецтв".       Учні 2-4 класів на уроках англійської мови: співали, пародіювали, декламували вірші, розмальовували малюнки.

     Третього дня Тижня учні 5-10 класів розігрували сценки "Сонце і вітер", "Мисливець і пташка", "Кіт та миш".

     Четвертого дня було переглянуто мультфільм "Свинка Пепа" і "Жив собі собака". Діти із перегляду мільтфільму зрозуміли, що англійську мову може кожен вивчати. 

     П'ятого дня відбувся захід "The Beatles", з метою поглиблення знань учнів про пісні зарубіжного і літературного походження. Віднайти історію створення пісні та її авторів. Розширити знання учнів про іноземні пісні та її виконавців. Розвивати естетичний смак. Виховувати почуття до прекрасного.

     Під час заходу учні створили атмосферу духовного спілкування з музикою, закріпили та розширили уявлення про тему "Рок музика".

Переглядів: 278 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: