Вітаю Вас, Гість

  6 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету. От і у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений такий День під гаслом "Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою".

     Вчителем інформатики Кардаш Л.С. було організовано і проведено урок-тренінг "Безпека роботи в Інтернеті" та перегляд анімаційного фільму "Вірусні  хвороби" від "Онляндії" про загрози в мережі.

     Метою цьогорічного Дня безпечного інтернету є достукатися до кожної людини та донести важливу інформацію про те, що від кожного з нас залежить наша безпека в онлайн просторі. Дослідити позитивні і негативні сторони Інтернету, засвоїти правила безпечної роботи в соцмережах. Сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та про шляхи їх подолання, а також виховувати інформаційну культуру учнів. ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: ternopillia | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

   Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція: щороку збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. 

     От і в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів у першу суботу лютого уже декілька років поспіль не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину.

     Радо зустріла школа своїх випускників. Теплі слова ведучих були звернені до всіх гостей та вчителів, які були присутні на святі. До слова долучився , директор школи В.Д.Марчишин, який підкреслив, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу з часом, та, звичайно, найбільша гордість школи - це наші випускники, наш цвіт, завдяки якому школа і буде процвітати. 

     Завершилася урочиста частина вечора. Далі в програмі були зустрічі. Випускники спілкувалися зі своїми вчителями, однокласниками, довго гомо ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: ternopillia | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)