Вітаю Вас, Гість

 У 7 класі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено відкриту виховну годину на тему: "Виконуй обов'язки, поважай правопорядок і закон" з метою формувати в учнів здатність до самоконтролю, поваги до моралі і правопорядку.

     Разом із класним керівником Фуртак О.З. учні розмірковували над думкою, яку висловила одна з дійових осіб представленої сценки: "Лінощі - мати усіх вад".

     Проаналізувавши результати тестування, розглянувши кілька життєвих ситуацій, діти зробили висновок, що небажання виконувати обов'язки, недисциплінованість призводять до порушення моральних норм, а від правопорушення до злочину - один крок, і злочинець мусить бути покараним.

Переглядів: 334 | Додав: ternopillia | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)

29 січня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись заходи, присвячені 100-й річниці бою під Крутами.

     У школі пройшла урочиста загальношкільна лінійка під назвою "Крути: подвиг і трагедія" з метою виховання поваги до історичного минулого свого народу, національної свідомості молодого покоління, патріотичних почуттів. Видучі розповідали про події, які відбувалися 29 січня 1918 року біля залізничної станції Крути, поблизу селища Крути та села Пам'ятне. Учні згадали, що десятиріччями історія бою або замовчувалася, або обростала міфами і вигадками, як у закордонній, так і у вітчизняній історіографії. Класні керівники провели тематичні виховні години на тему: "Тут кувалась наша воля", учнівський парламент випустив стінгазету "Їх було триста...", а у бібліотеці була проведена тематична виставка книг під назвою "Крути - символ українського патріотизму".

     У масштабах всесвітньої історії бит ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: ternopillia | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)