Вітаю Вас, Гість

 Цього року відзначається 125-річчя з дня народження патріарха Йосифа Сліпого - Ісповідника Віри, предстоятеля УГКЦ у період її переслідувань радянським тоталітарним режимом.

     28 грудня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ відбулася година спілкування на тему: "Світла постать у темряві сяє", яку провела вчитель християнської етики Якимчук Т.-Л. І. На уроці учні дізналися про нелегке життя Й. Сліпого, його заслання і випробування, переглянули короткі сюжети із фільму патріарха.

     Тому в цей ювілейний рік патріарха Йосифа потрібно замислитись, ким ми є та яким є наше завдання в цьому земному паломництві до вічності, у нашій сьогоднішній мандрівці

Переглядів: 309 | Додав: ternopillia | Дата: 29.12.2017 | Коментарі (0)

Протягом грудня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ проводилися заходи щодо відзначення 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола. 

     Класні керівники 1-10 класів провели виховні години, бібліотекар школи Гарамус О.В.організувала журнально-книжкову виставку "Дорога болю і боротьби", проведена учнівська презентація на тему: "Безсмертних душ його живе душа" та круглий стіл "Жив і боровся для України й за Україну", під керівництвом вчителя історії Літкевич В.О. А завершилися заходи загальношкільною лінійкою "Велика людина - великий патріот" з переглядом відеоролика "Дорога В'ячеслава Чорновола", яку провела педагог-організатор Іськів Н.М. 

     Учні під час заходів розширили свої знання про духовне та патріотичне життя видатного творця української незалежності ... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: ternopillia | Дата: 29.12.2017 | Коментарі (0)