Вітаю Вас, Гість

10:37
"Велика людина - великий патріот"

Протягом грудня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ проводилися заходи щодо відзначення 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола. 

     Класні керівники 1-10 класів провели виховні години, бібліотекар школи Гарамус О.В.організувала журнально-книжкову виставку "Дорога болю і боротьби", проведена учнівська презентація на тему: "Безсмертних душ його живе душа" та круглий стіл "Жив і боровся для України й за Україну", під керівництвом вчителя історії Літкевич В.О. А завершилися заходи загальношкільною лінійкою "Велика людина - великий патріот" з переглядом відеоролика "Дорога В'ячеслава Чорновола", яку провела педагог-організатор Іськів Н.М. 

     Учні під час заходів розширили свої знання про духовне та патріотичне життя видатного творця української незалежності В'ячеслава Чорновола, який своїми діями та смертю змусив наш народ згадати про мораль, і про загрозу держави.

     Підводячи підсумки про життя В. Чорновола можна сказати: "Хтось називав його ідеалістом, хтось - диктатором. Його поважали на Галичині та на Донбасі, за принциповість та непохитність навіть у радянських таборах називали "Зеківським генералом", він зіграв одну з ключових ролей у відновленні незалежності України". 

Переглядів: 282 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: