Вітаю Вас, Гість

З 06 по 10 листопада у початковій школі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. проходив тиждень української мови. За цей час були проведені різні види роботи з учнями. А саме: конкурс прислів'їв, приказок, загадок, конкурс поетичних здібностей школярів.

     Цікавою була презентація на тему: "Моя батьківщина - Україна". З учнями 3-4 класів проведено конкурс знавців української мови імені Петра Яцика, написано радіодиктант.

     Закінчували тиждень української мови учні 2 класу виховним заходом на тему: " Солов'їну, барвінкову колосисту навіки - українську рідну мову в дар дали мені батьки".

Переглядів: 353 | Додав: ternopillia | Дата: 16.11.2017 | Коментарі (0)

Уже стало традицією у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначати День української писемності та мови, який відбувся 9 листопада. Двері класів прикрасили висловами відомих людей про мову та писемність. У школі стартував І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика серед учнів 3-10 класів. Крім того, учні взяли участь у написанні Всеукраїнського диктанту національної єдності "Наші пісні". Традиційними стали книжкові виставки, інформаційні хвилинки.

    Учні старших класів подивились відеожурнал "Світлиця слова у безмежжі часу".

    Отож, свято української мови в нашій школі було сповнене любов'ю, повагою до рідної мови і вірою у мирне майбутнє України.

Переглядів: 294 | Додав: ternopillia | Дата: 16.11.2017 | Коментарі (0)

 У Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ з 06.1 по 10.11.2017р. проводились заходи щодо відзначення 99-річниці Західно-Української Народної Республіки, з метою ознайомлення учнів з поглиблення знань про діяльність ЗУНР, сприяння розвитку історичної свідомості учнів, почуття відповідальності перед своєю державою.

    В заходах взяли участь учні 4-10 класів. Протягом тижня були проведені тематичні виховні години, лекція "Роль Західно-Української Народної Республіки в українській історії", круглий стіл, книжкова виставка, урочиста інформаційна лінійка під назвою "Листопадовий зрив - пролог до незалежності". Також під керівництвом вчителя історії О.В.Літкевич був проведений відео-урок  у 10 класі з переглядом та обговоренням "Свято ЗУНР. Політика пам'яті". Учнівський парламент оформив та випустив стінгазетку.

    Отже, 1 листопада назавжди став символом невмирущої ідеї українців - ідеї свободи та не ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: ternopillia | Дата: 16.11.2017 | Коментарі (0)