Вітаю Вас, Гість

 25 жовтня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відкритий урок з англійської мови на тему "Улюблені страви", який провела Вацюк Ю.О.

     На уроці учні 6 класу декламували вірші, відгадували загадки та виконували різноманітні завдання для узагальнення лексико-граматичного матеріалу.

    Дітям було цікаво дізнатися про дивні страви Мексики, Азії, Гонконгу і Франції. Звичайно, не забули учні й про національні страви Великої Британії та України. А також учні із задоволенням розповідали про свої уподобання.

Переглядів: 292 | Додав: ternopillia | Дата: 08.11.2017 | Коментарі (0)

Учні Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецької ОТГ уже неодноразово долучались до різних благодійних акцій. Тому, коли директор школи Марчишин В.Д. оголосив на загальношкільній лінійці, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України та благодійної організації "Сильні духом" щодо проведення Всеукраїнської благодійної акції "Назустріч мрії" для онкохворих дітей проходить акція. Голова учнівського парламенту Бобеляк О.  разом із членами самоврядування  "Шкільна республіка"  організували та провели у школі свою акцію бід назвою "Благодійність своїми руками!" для допомоги Геряк Діанці, яка проживає у м.Миколаєві Львівської області для її швидкого одужання. 

     До акції долучились як усі учні школи так і вчителі. Зібрані кошти передали батькові Івану Геряку у розмірі 3249 гривень та 100 доларів. 

... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: ternopillia | Дата: 08.11.2017 | Коментарі (0)