Вітаю Вас, Гість

11:25
З чого починалась революція Гідності та Свободи

 У Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. з 15 по 23 листопада були проведено ряд заходів, щодо відзначення Дня Гідності та Свободи. У школі пройшла урочиста лінійка "Револіція Гідності: чотири роки потому", круглий стіл "Україна гідна свободи", інформаційна хвилинка "Як тяжко все це пережити" під керівництвом вчителя історії Літкевич В.О.  Класні керівники 1-10 класів провели виховні години на тему: "Вони пройшли крізь вогонь і воду",  вчитель інформатики Кардаш Л.С. організувала перегляд фільму "День Гідності та Свободи - хронологія двох революцій", а вчителі  Ільків О.І та Савчин О.С. провели у початковій школі віртуальну подорож столицями європейських країн під назвою "Ми подорожуємо Європою".

     Завершився тиждень годиною спілкування, яку провела педагог-організатор Іськів Н.М. під назвою "З чого починалась революція Гідності", де учні пригадали Помаранчеву революцію та революцію Гідності, яка розпочалася у 2013 року. Також переглянули ролики з подіями на Майдані Незалежності, продовжували речення  " Для мене Україна це...", а на завершення години спілкування на сердечках, які було роздано учнівським парламентом перед заходом, писали побажання Україні, які потім прикріплювали до карти України.

     Спогади про ці події неможливо стерти з пам'яті чи помістити в один день, але цей день потрібен нам, щоб пам'ятати. Пам'ятати, що Свобода варта того, щоб за неї боротися

Переглядів: 409 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: