Вітаю Вас, Гість

15:54
Відкриття дошкільної групи у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     05 березня 2018 року у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відкрили дошкільну групу з короткотривалим перебуванням "Сонечко". Це  є найкращим і найбільш очікуваним подарунком для мешканців села Тернопілля та навколишніх сіл.

     На урочисте відкриття зібралися батьки, діти, жителі села, керівництво громади та депутати села.

     Свято розпочали найменші вихованці закладу разом із своїм вихователем Коваль Х.П., які розповідали свої перші вивчені віршики перед такою великою аудеторією. Отець Іван Владика окропив приміщення та благословив маленьких вихованців на добрий початок і добрі справи.

     Щирі слова подяки висловив директор школи Марчишин В.Д. усім, завдяки кому ця подія відбулася і хто до цього відкриття долучився, а саме: голові Тростянецької сільської ради Тростянецької ОТГ Леницькій Олександрі Богданівні та начальнику відділу освіти Леховичу Віктору Івановичу. Окрема подяка звучала старості села Кохану Андрію Ігоровичу, депутатам сільської ради Аксьонову Ігору Ярославовичу та Скрипник Іванні Миколаївні.

     Віктор Дмитрович наголосив "...що відкриття дошкільної групи, в якій будуть здобувати свої знання 26 дітлахів вирішує основне завдання - охоплення дітей дошкільного віку повноцінним навчанням, вселяє у людей надію на нове життя, а це означає, що село живе, розвивається і має перспективи. Від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів готова прийняти своїх перших маленьких вихованців".

     Слова привітання прозвучали і від методиста відділу освіти Фарат Лесі Мирославівни та старости села Кохана Андрія Ігоровича.

     Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій "дім радості", де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Переглядів: 295 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: