Вітаю Вас, Гість

   З нагоди відзначення 75 роковини створення І Української Дивізії СС "Галичина" Української Національної Армії у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецької ОТГ під керівництвом учителя історії Літкевич В.О. був проведений відео-урок з переглядом і обговоренням на тему: "Дивізія військ СС "Галичина". Правда і вигадки".
       На уроці учні 9-10 класів ознайомилися з утворенням Дивізії "Галичина" та вшанували пам'ять мужніх воїнів, які своїм прикладом стали взірцем майбутньому поколінню.

Переглядів: 300 | Додав: ternopillia | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0)

25-26 квітня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецької ОТГ відбулися заходи щодо відзначення 32-річниці Чорнобильської катастрофи, а саме: класні керівники провели тематичні виховні уроки-пам'яті на тему: "Чорна дата України", переглянуто кінофільм "Мужність і біль Чорнобиля", 1-4 класах проведено бесіду на тему: "Чорнобильська трагедія", а у шкільній бібліотеці проходила тематична виставка "А думалось, що атом той  слухняний".

     Учнівський парламент під керівництвом педагога-організатора Іськів Н.М. провели лінійку-реквієм під назвою "Біль, що не має кордонів". Учні під час заходу пригадали ту страшну дату, яка змінила наше життя "до"  та  "після", яка залишила по собі глибоку незгойну рану, що сталася 32 роки тому. А на завершення всі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя, захищаючи нашу голубу п ... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: ternopillia | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0)