Вітаю Вас, Гість

Нещодавно учні 8-10 класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із педагогом-організатором Іськів Н.М., учителем зарубіжної літератури Пристай Н.Д. та вчителем української мови і літератури Якимчук Т.-Л.І. відвідали Народний музей Тараса Шевченка у Львові. Це місце, яке притягує своєю аурою, неординарними експонатами, дихає українською культурою та цікавими розповідями Зеновія Филипчука. Школярі побачили оригінальні твори львівських художників, які впродовж восьми експедицій мандрували шляхами Кобзаря, багато книг про поета, історичні фотографії, старовинні поштівки.

     Дивовижна душевна атмосфера, діалог, нові відкриття - все це за один насичений і цікавий день. Ця екскурсія була для учнів школи пізнавальною, залишила у серцях приємні спогади та незабутні моменти.

... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: ternopillia | Дата: 04.04.2018 | Коментарі (0)

 З метою підвищення педагогічної майстерності педагогів-організаторів Тростянецької ОТГ 29 березня 2018 року в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум   "Т.Шевченко в історії, літературі, народній пам'яті", який провела Іськів Н.М. 

     У школі гостей тепло зустрів директор школи Марчишин В.Д.   Наталія Михайлівна підготувала презентацію виховної роботи школи, під час якої учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята, ознайомитись з напрямками, за якими працює школа. Також вона поділилася з присутніми своїми здобутками та ідеями, які втілює в життя упродовж 11 років роботи на посаді педагога-організатора, розповіла про  Т. Шевченка. Після цього всі присутні  мали змогу переглянули фільм  "... казка про Катерину".

    &nb ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: ternopillia | Дата: 04.04.2018 | Коментарі (0)