Вітаю Вас, Гість

   У Тернопільській ЗОШ І-ІІІ супенів Тростянецької ОТГ, 22 січня відбулася урочиста загальношкільна лінійка присвячена до Дня Соборності України під назвою "Собор свободи нам серце зігріва", яку організувала педагог-організатор Іськів Н.М., з метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності та поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу.

     Під час лінійки діти пригадали події 1919 року, розповіли про "живий ланцюг", який був знаменним етапом піднесення духу свободи між Києвом і Львовом, коли тисячі українців взялися за руки на згадку про проголошення Акту Злуки, який відбувся 22 січня 1990 року.

     Бібліотекар школи Гарамус О.В. підготувала тематичну виставку книг в шкільній бібліотеці "Українські громадські діячі у формуванні ідей ... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: ternopillia | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

​21 січня учнівський парламент Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецької ОТГ взяв участь у фестивалі "Стільська коляда".

     Для учнів шкіл , які брали участь у фестивалі зимового фольклору була проведена екскурсія в музей, де розповідили про історичне минуле Стільська - столиці Білих Хорватів. Після екскурсії учні організували Різдвяний Ярмарок, де продавали різноманітні солодощі, пампушки та смаколики. Виручені кошти учніський парламент вирішили пожертвувати на благодійність.

     Протягом фестивалю панувала атмосфера Різдвяного духу та доброти. А  учні школи повернулися додому з гарним настроєм та колядою, яку продовжували  ще колядувати дорогою до своїх домівок.

Переглядів: 291 | Додав: ternopillia | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)