Вітаю Вас, Гість

З метою естетичного виховання молоді у школі 22 вересня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ, була проведена виставка-огляд "Квітковий вернісаж".

   У конкурсі брали участь учні 1-4 класів та учні 5-10 класів. Кожен клас підготував по 2 квіткові композиції, до яких придумали назви. Тут також були представлені композиції  з овочів та фруктів.

   Комісія у складі педагога-організатора та учнівського парламенту визначили переможців виставки за віковими категоріями: 1-4 класи, 5-8 класи та 9-10 класи.

   Нагородження переможців відбулося на загальношкільній лінійці, де директор школи В.Д.Марчишин вручив Грамоти.У своїх роботах учні показали свою фантазію, талановитість та винахідливість.

Переглядів: 296 | Додав: ternopillia | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

​29 вересня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ відбулося свято "Свято тих, хто серце віддає дітям" присвячене Дню учителя. Директор школи Марчишин В.Д. привітав всіх вчителів з святом.

      Учнівський парламент під керівництвом педагога-організатора Іськів Н.М. та вчителя музики Янкевич І.І. підготували святковий концерт і привітали своїх улюблених педагогів, дякували їм за безмежне терпіння і нелегку працю.

      Окрім словесних привітань прозвучали музичні номери, учнями школи було підготовлено короткий фільм про вчителів на тему: "Про вчителів мовою дітей". Також діти піідготували сценку та брали інтерв'ю у директора школи.

      Багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості принесло свято педагогам.

... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: ternopillia | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

У Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ проходив Олімпійський тиждень з 18 по 22 вересня. 

     Протягом тижня учні змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи з урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів.

     Учні старших класів змагалися на звання найкращої команди волейболістів. Було проведено брей-ринг "Що я знаю про спорт?" та мультемедійна презентація "Історія олімпійських ігор".

    Також проводилася ранкова зарядка "Рух заради здоров'я" під керівництвом вчителя фізкультури Козака В.С. Пройшли змагання серед учнів 8-10 класів "Веселі старти". Змагалися команди на швидкість (біг в мішках), спритність ( долання перешкоди), силу ( перетягування канату), кмітливість та винахідливість.

     Організовано виставку малюнків "Спорт у моєму житті" на якій були п ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: ternopillia | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)