Вітаю Вас, Гість




 

7 квітня у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День Ц З. Згідно плану День ЦЗ відбувся у три етапи. Перший етап розпочався урочистою лінійкою. Другий – відкритий урок –тренінг з основ здоров’я у 2 класі на тему: « Вчимося користуватися гострими та ріжучими інструментами», відкрита виховна година у 5 класі на тему: « Поведінка дітей на дорозі», урок-змагання для учнів 6-9 класів « Розумники й розумниці знають мову вулиці», козацькі забави для учнів 8 – 11  класів та конкурс стінгазет « Людина у надзвичайних ситуаціях».

            Третій етап – об’єктове тренування, яким керували начальник штабу ЦЗ школи Пристай Н.Д. та голова евакокомісії Мига ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: ternopillia | Дата: 13.04.2014 | Коментарі (0)

       27 березня 2014 року у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум учителів української мови та літератури Розвадівського освітнього округу на тему: " Формування національно свідомої, духовно багатої мовної особистості".

    Учитель української мови та літератури Фуртак Оксана Зиновіївна провела презентацію досвіду роботи на тему: "Комунікативні та культорологічні можливості роботи з текстом при вивченні теми          " Іменник" ", де звернула увагу на те, що вивчення мовленнєвих явищ має здійснюватися на текстовій основі, яка систематично поширює кругозір, ознайомлює з найвидатнішими постаттями, подіями національної  культури та історії, із звичаями та традиціями українського народу тощо.

 

 


 

... Читати далі »

Переглядів: 955 | Додав: ternopillia | Дата: 13.04.2014 | Коментарі (0)