Вітаю Вас, Гість

14:06
Відпочинок у «Казковій поляні»

Відпочинок у «Казковій поляні»

Зима у самому розпалі і саме час активного зимового відпочинку. Хтось їде в Буковель кататися на лижах, а хтось за кордон. Чому? Адже на території Тростянецької об’єднаної громади є прекрасний гірськолижний комплекс «Казкова поляна». Це ідеальне місце для тих, хто вперше став на лижі.

Саме такими навичками вчилися ми – вчителі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На саме найромантичніше свято «День святого Валентина» ми побували націй зимовій туристичній базі. Враження чудові, незабутні. Сміх, успіхи , невдачі, падіння злилося в єдине ціле.

Після виснажливого катання на лижах, тюбах ми відвідали кафе, яке на території гірськолижного комплексу. Випити гарячого чаю.

Свою порцію адреналіну ми одержали і обов’язково приїдемо ще раз.

Організував гарний відпочинок директор школи Віктор Дмитрович Марчишин за сприяння власника та депутата Тростянецької сільської ради Тростянецької ОТГ Тараса Миколайовича Дорощука за, що йому весь педколектив Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст.. висловлює щиру подяку , а також адміністратору Яворівській Галині і інструкторам гірськолижного комплексу.

До зустрічі на «Казковій поляні».

Переглядів: 764 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: