Вітаю Вас, Гість

16:46
Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої осві

ТЕРНОПІЛЬСЬКА  ЗАГАЛЬНООСВІТНЯШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ

Миколаївського району Львівської області

НАКАЗ

17.04.2020р.                                     с.Тернопілля                           №01-03/44-о

 

Про звільнення від проходження
державної підсумкової атестації учнів,
які завершують здобуття початкової та
базової загальної середньої освіти, у
2019/2020 навчальному році

 

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про звільнення від проходженнядержавної підсумкової атестації учнів,які завершують здобуття початкової табазової загальної середньої освіти, у
2019/2020 навчальному році» від 30 березня 2020 року №463, наказу відділу освіти Тростянецької ОТГ від 17 квітня 2020 року №01-06/38 «Про організоване завершення 2019-2020 навчального року та зарахування дітей до закладів загальної середньої освіти Тростянецької ОТГ» та з метою організованого завершення 2019/2020 навчального року

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Звільнити у 2019-2020 навчальному році від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти.
  2. Вчителеві початкових класів Савчин  Оксані Степанівні, у класному журналі 4 класу на сторінках із предметів української мови та читання, математики, в графі ДПА всім учням зробити запис «звільнений/на».
  3. Вчителеві української мови та літератури Фуртак Оксані Зеновіївні, у класному журналі 9 класу на сторінці з предмета «українська мова» в графі ДПА всім учням зробити запис «звільнений/на».
  4. Вчителеві математики Андрес Любі Романівні,  у класному журналі 9 класу на сторінці з предмета «математика» в графі ДПА всім учням зробити запис «звільнений/на».
  5. Вчителеві географії Малетич Тетяні Миколаївні,у класному журналі 9 класу на сторінці з предмета «географія» в графі ДПА всім учням зробити запис «звільнений/на».
  6. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Пристай Надії Дмитрівні та класному керівникові 9 класу Фуртак Оксані Зеновіївні у додатках до свідоцтва про базову загальну середню освіти у графі ДПА кожному учневі зробити запис «звільнений/на».
  7.  Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                          В.Д.Марчишин

З наказом ознайомлені:                                 Н.Д.Пристай

                                                                        О.С.Савчин

                                                                        О.З.Фуртак

                                                                        Л.Р.Андрес

                                                                        Т.М.Малетич

Переглядів: 682 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: