Вітаю Вас, Гість

10:21
"Останній дзвоник"

26 травня  2017 року в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ відбулося свято Останнього дзвоника. 

    Під звучання козацького маршу були запрошені одинадцятикласники разом із класним керівником Гординяк В.А. Після чого розпочав за давньою традицією свято директор школи Марчишин В.Д., який привітав усіх із закінченням навчального року і зачитав наказ про перевід учнів у наступні класи та допуск до складання іспитів. А відмінникам навчання, переможцям олімпіад та Всеукраїнських конкурсів були вручені Похвальні листи та грамоти.

    Також школярів, батьків та учителів цього дня найщирішими словами вітали настоятель церкви Петра і Павла отець Іван  та батьки випускників. Першокласники теж привітали випускників школи віршами, піснями.В свою чергу одинадцятикласники подякували вчителям за здобуті знання під час проведених 11 років у школі. А голова учнівського парламенту Фігель І. (випускниця) теж виступила із останнім словом до вчителів.

    На завершення свята за доброю та давньою традицією у цій школі усі випускники під оплески та козацький марш пройшли через символічну дванадцятку.

    Тож побажаємо мирного неба і щасливої життєвої дороги нашим випускникам, а гарних та приємних вражень від проведених канікул учнім 1-10 класів та їхнім батькам!

   

Переглядів: 328 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: