Вітаю Вас, Гість

12:25
День Цивільного Захисту у нашій школі

26 квітня в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ Миколаївського району проведено День цивільного захисту, основною метою якого було вироблення в учнів умінь та навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя.

Основним етапом стала евакуація учнів школи. Вчителі та учні відпрацювали практичні дії у разі виникнення надзвичайної ситуації та протипожежної безпеки. З учнями 1-11 класів проведено виховні бесіди "Як поводитися в небезпечних ситуаціях" та проведено "НС. Дії при надзвичайних ситуаціях", показові тренування, комбіновану естафету з ЦЗ і медико-санітарної підготовки, спортивні змагання, конкурс стінгазет "Людина у надзвичайній ситуації".

Учні та колектив після виходу з приміщення школи організовано зібрались на спортивному майданчику, де вишикувались в шеренгу по класах. Кожен вчитель доповів заступнику з евакуації та директору школи про наявність та кількість евакуйованих дітей по класах.

Учні 5, 6 класів, які були поділені на дві команди "Орли" та "Турбо", взяли участь у естафеті, переможцем у якій стала команда "Орли" (учні 5 класу).

На завершальному етапі Дня ЦЗ директором школи Марчишином В.Д. було продемонстровано учням правила використання вогнгасника ВП-5 під час гасіння пожежі. Учні школи змогли попрактикуватись в гасінні вогню.

 

Переглядів: 542 | Додав: ternopillia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: